Vriendlief helpen met kleding uitzoeken

Ik houd van mijn vriendje. Maar er is een vlak waar hij drastisch moet verbeteren en dat is kleding. Mijn vriendje is een typische Nederlandse man in de zin dat hij liefst zo min mogelijk tijd steekt in het winkelen van kleding. Vaak neemt hij genoegen met het eerste beste dat hij tegenkomt. Bijv. toen hij op zoek was naar nieuwe sokken, liep hij een bekend warenhuis binnen om de eerste beste paar sokken te pakken die hij kon vinden en liep direct naar de toonbank om af te rekenen. Eenmaal thuis aangekomen bleken de sok te klein te zijn en bovendien vond hij het materiaal niet fijn.

Enfin, geen succes dus als Thomas, dat is de naam van mijn vriend zelf op pad gaat om kleding te vinden. Om die reden heb ik deze taak maar op me genomen. Enfin, het eerste dat nodig was, waren nieuwe overhemden. De huidige overhemden van Thomas heeft hij al een paar jaar en ikzelf ben er wel een beetje op uitgekeken. Waar ik ook op uitgekeken ben is strijken. Nu vernam ik van een goede vriendin dat er tegenwoordig zoiets bestaat als strijkvrije overhemden. Dat klinkt mij als muziek in de oren. Ik ging googelen op die term strijkvrije overhemden en kwam uit op deze website.
Een groot aanbod aan strijkvrije overhemden vond ik. Ik koos uiteindelijk voor Seidensticker overhemden, een Duits degelijk merk. Ze hebben overhemden met leuke prints, en dit leek me ook een verbetering t.o.v. de saaie effen witte overhemden die Thomas voorheen in de kledingkast had hangen.

Enfin, sokken waren dus ook nog nodig. Zoals aangegeven in de introductie van dit artikel, de sokken die Thomas nu heeft waren te klein en de stof is niet zijn et cetera, lage kwaliteit dus. Dus ik keek even bij dezelfde webwinkel of ze ook sokken hebben en ja die hebben ze. Enfin, ik koos voor een bekende naam Tommy Hilfiger. Ik betaal liever wat meer voor zo een kwalitatief merk, dan weet je tenminste zeker dat je geen miskoop doet zoals Thomas deed.

Enfin, zowel de sokken als de overhemden hebben we reeds in huis en Thomas is er uitermate blij mee. En ik ben blij dat ik voortaan een stuk sneller klaar ben met strijken!