Mijn zoektocht naar geboortekaartjes voor jongens

Mijn zoektocht is enorm geweest, want wat een massaal aanbod is er op het gebied van geboortekaartjes voor jongens ben ik achter gekomen! Zeker voor een eerste kindje wist ik niet wat ik meemaakte.

Gelukkig heb ik, samen met mijn beste vriendin, steeds meer websites en winkels weg kunnen strepen tot we uiteindelijk uitkwamen bij datgene wat we wilden. Dat dat niet zonder slag of stoot ging moge duidelijk zijn! We hebben er echt wel even op lopen zweten, ruzi├źn en discussies aangegaan samen. Zo hadden wij een duidelijk meningsverschil in de totale stijl en de kleuren. Iets wat over het algemeen natuurlijk wel belangrijk is en de totale look and feel van zo’n kaartje bepaalt!

Wie is de gelukkige geworden?

Uiteindelijk heb ik kunnen slagen bij www.kissgeboortekaartjes.nl, zij hadden naar onze mening het beste design die wij bij Finn vonden passen. Waarom vonden wij deze het beste bij hem passen? Vanwege enerzijds de kleuren en de prijs maar zeker ook het feit dat wij een gratis proefdruk hadden laten bezorgen wat mogelijk is op deze website. Mijn advies is dan ook om zeker eens te kijken daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *