Alles over zwart-matbruine Lem Roger vintage helmen

Wanneer je een helm koopt voor jouw scooter zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. De bescherming en de veiligheid is natuurlijk het eerste en het belangrijkste waar een helm in moet voorzien. Daarnaast zijn zaken als gebruiksvriendelijkheid en comfort ook niet iets wat te onderschatten valt. Een ander onderdeel dat steeds vaker belangrijk gevonden wordt en waar je simpelweg niet omheen kan is de uitstraling. Wanneer jij de eigenaar bent van een klassiek model retro- of vintage scooter dan is dit exemplaar van de Lem Roger Vintage helm een absolute aanrader. Deze helm voldoet aan alle eisen die je aan een jethelm kunt stellen en heeft daarnaast ook nog eens een prachtige uitstraling, waar je absoluut indruk mee zal maken.

Tip: bezoek scooteronderdelenshop.com

Jethelm een van de populairste scooterhelmen door gebruiksvriendelijkheid

De jethelm is vanwege de gebruiksvriendelijkheid een van de meest populairste type helmen die op de retro- en vintage scooter gedragen wordt. De helm is zo gebruiksvriendelijk, omdat deze zeer licht en compact is en in de meeste gevallen eenvoudig is om mee te nemen en vaak gemakkelijk in de buddyseat of de topkoffer bewaard kan worden. De voering van deze helm is bovendien deels uitneembaar, waardoor je de helm eenvoudig schoon kunt houden. Daarnaast voelt de voering ook zeer prettig aan en zorgt deze voor een beschermd gevoel. De helm heeft mede door de voering een zeer fijne pasvorm en voldoet qua comfort en gebruiksvriendelijkheid aan alle eisen die jij aan een helm stelt.

Meer jethelmen: bezichtig scooteronderdelenshop

Veilige helm met krasvast vizier voor slechte weersomstandigheden

Los van het comfort die deze helm van het bekende merk Lem biedt, is ook de veiligheid van deze jethem van een zeer hoog niveau. Zoals eerder vermeld, heeft de helm een fijne pasvorm, die ervoor zorgt dat de helm stabiel op het hoofd blijft zitten en een beschermd gevoel creƫert. De helm is daarnaast ook uitgerust met een veiligheidssluiting, die ook bij plotselinge bewegingen ervoor zorgt dat de helm op het hoofd blijft zitten. Daarnaast is de sluiting eenvoudig los en vast te doen, wat weer bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid. Deze Roger vintage helm is uitgerust met een vizier, waardoor ook de voorkant van het gezicht goed beschermd is tegen weer en wind. De uitstraling en afwerking van deze jethelm spreken voor zichzelf en maken de helm helemaal compleet en een absolute topaankoop!